3-те пози в секса, които доставят максимално и незабравимо удоволствие на жените

Новата кучешка поза
Е, няма как „кучешката“ да не заема главна позиция в класацията. Позата позволява по-голяма близост и търкане на интимните ви части и лесен достъп до G точката, която е необходима за хубаво сексуално преживяване.
Мъже, хванете ѝ косата и я извийте към себе си, колкото се може по-близо. Съветваме ви да я хванете близо до скалпа, за да не я нараните. След това сложете възглавница под таза ѝ, но не спирайте да държите дупето ѝ във въздуха. В подходящия, избран от вас, момент се отпуснете върху нея, за да достигнете максимално до желаната точка.

Сгъваем стол с възглавница

Обикновено, жените харесват мъжът да доминира над тях, както е в кучешката поза. Но понякога обичат и по-чувствени пози. Такава, например, е мисионерската. В нея има най-голяма близост и позволява допир до нежните зони на жената. Чрез тази поза стимулацията на клитора е много по-засилена, заради търкането на телата едно в друго.
Нужно е жената да легне по гръб на леглото. Сложете възглавница под таза ѝ, застанете на колене пред нея и вдигнете краката ѝ на врата си. Бъдете сигурни, че по този начин достъпът до G точката е неизбежен и незабравим.

Наклонената ездачка

Понякога, жените искат да се отдадат на нежни усещания и дълбоко проникване. Това са моментите, когато поемат контрола и се качват върху мъжа си, като се стремят напълно да контролират бързината и силата на движенията.огато тя застане отгоре ви, хванете дупето ѝ и го движете напред назад, за да и помогнете в усилията. Не забравяйте, че тя води парада и не спирайте да и повтаряте, колко красива и секси е в този момент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *