Тънкостите в „КУЧЕШКАТА“ поза

8 тънкости в „кучешката“ поза, които следва да се обсъждат

Има ли човек, който ще си признае, че не смята себе си за майстор/ка в изпълнението на сексуалната поза, която сме нарекли с хитроумното „кучешката“?

Сексът в тази поза си е наистина прекрасно изживяване, стига да сме го „подготвили“ правилно. Да, не става само с взаимно мълчаливо досещане. Тъй като и двамата партньори участват активно, въпреки че по-голямото натоварване се пада на мъжа, следва да се договорят някои специфични моменти.

  • Първо, мъжът следва да се информира, дали жената харесва тази поза или не. „Кучешката“ поза е като пицата: някои екзалтирано я боготворят, други я избягват, както дявол тамян. И мнозина биха се съгласили да хапнат пица, само за да не обидят домакина. Но така или иначе, никой не остава равнодушен по темата.
  • На второ място, мъжът следва да обръща внимание на дребните детайли. Защото, ако не го прави, демонстрира неуважение към жената. Това е много важно да се помни. Например, ако на жената ѝ е трудно да изпита оргазъм по друг начин, освен чрез клиторна стимулация, то мъжът е длъжен да запомни това, впускайки се в „кучешката“ надпревара.
  • Идва ред на чистата механика: не всички жени си падат любителки на „якото блъскане“. И изобщо не следва да се съгласяват, да бъдат блъскани, ако това им причинява дискомфортни усещания. Мъжете се впускат в бясно препускане и търсене на оргазъм, като забравят, че цялата работа може да се случва и по-внимателно.
  • Четвъртият аспект е пряко свързан с предходния. Мъжът не само трябва да усеща колко силно да „блъска“, но и да уцели времето, когато трябва да забърза действията си. Случват се и двете крайности – или твърде бързо финишира, или го прави прекалено нудно и продължително. Жени, не си мълчете, а давайте гласни указания, ако се налага и като регулировчик на кръстовище.
  • Партньорите следва да се уговорят и дали са позволени плясканията. Ако жената няма нищо против леките шляпвания по дупето, то може да се опитат и тези „аксесоари“. Опитайте, може и да ви хареса.
  • Мъжете често практикуват „кучешката“ поза, като се отпускат с цялата си тежест върху партньорката. По-често това се случва непреднамерено, защото се увличат от самото действие. Но ако на жената това не ѝ допада, и преди да се случи някоя нежелана макар и лека травма, е по-добре да му бъде казано, да внимава.
  • Седмата „заповед на кучешката“ поза е, че всеки е с различен вкус. И мъже, и жени следва да помнят, че това, което е сработвало с предишни партньори/ки, може да не е по вкуса на човека, с когото в момента я практикуваме.
  • И в заключение, да си припомним, че всичко е възможно да бъде разнообразено. Вариациите на „кучешката“ поза са много и няма лошо да се опитат най-различни вариации, стига това да е по вкуса и на двамата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *